wijngist bouquet 40 Gram

€ 4,25
Op voorraad
Artikelcode
210480
wijngist bouquet 40 Gram DOSERING: 15 tot 40 Gram per 100 Liter. Deze wijngist is de perfecte gist voor mousserende wijnen en van nature bestand tegen de moeilijke fermentaties. Fermentatie capaciteiten - Killer karakter stam, waardoor een goede afwikkeling en een snelle fermentatie start - Regelmatig en compleet fermentatie van suikers - Fermentatie temperatuur: 10 ° C tot 40 ° C - Alcohol tolerantie: 16% vol./vol. - Lage stikstofbehoefte stofwisselings - kenmerken - Suiker / alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol. - Lage productie van aceetaldehyde (<30 mg / l) en SO 2 - Lage productie van vluchtige zuren (<0,24 g / l) - Lage productie van schuim VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK VR 44 is geschikt voor alle soorten toepassingen, zelfs in moeilijke omstandigheden wijnbereiding.
wijngist bouquet 40 Gram

DOSERING: 15 tot 40 Gram per 100 Liter.

Deze wijngist is de perfecte gist voor mousserende wijnen en van nature bestand tegen de moeilijke fermentaties.

Fermentatie capaciteiten
- Killer karakter stam, waardoor een goede afwikkeling en een snelle fermentatie start
- Regelmatig en compleet fermentatie van suikers
- Fermentatie temperatuur: 10 ° C tot 40 ° C
- Alcohol tolerantie: 16% vol./vol.
- Lage stikstofbehoefte stofwisselings
- kenmerken - Suiker / alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol.
- Lage productie van aceetaldehyde (<30 mg / l) en SO 2 - Lage productie van vluchtige zuren (<0,24 g / l)
- Lage productie van schuim VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK VR 44 is geschikt voor alle soorten toepassingen, zelfs in moeilijke omstandigheden wijnbereiding.
Rode Wijnen Gezien zijn fermentaties kenmerken,
VR 44 maakt de productie van prestigieuze rode wijn prima, netjes en met terroir tekens (Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenère, Barbera, Sangiovese, Teroldego ...).  Prise de mousse Bijzonder geschikt voor nagisting (in fles onder de klassieke methode of in tank),

VR 44 geeft een uitstekende de resultaten op alle soorten mousserende wijnen. Witte wijnen Ideaal voor fermentaties onder gecontroleerde temperaturen (op Chardonnay, Semillon, Trebbiano, Malvasia, Pinot Griggio ...).


INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces bayanus *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat)

OORSPRONG VR 44 werd geselecteerd zijn uitstekende gisting eigenschappen en de weerstand tegen extreme wijnbereiding omstandigheden (Springer selectie). OENOLOGISCHE KARAKTERISTIEKEN Fermentatie capaciteiten - Killer karakter stam, waardoor een goede afwikkeling en een snelle fermentatie start - Regelmatig en compleet fermentatie van suikers - Fermentatie temperatuur: 10 ° C tot 40 ° C - Alcohol tolerantie: 16% vol./vol. - Lage stikstofbehoefte stofwisselings- kenmerken - Suiker / alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol. - Lage productie van aceetaldehyde (<30 mg / l) en SO 2 - Lage productie van vluchtige zuren (<0,24 g / l) - Lage productie van schuim VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK VR 44 is geschikt voor alle soorten toepassingen, zelfs in moeilijke omstandigheden wijnbereiding.  Rode Wijnen Gezien zijn fermentaties kenmerken, VR 44 maakt de productie van prestigieuze rode wijn prima, netjes en met terroir tekens (Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenère, Barbera, Sangiovese, Teroldego ...).  Prise de mousse Bijzonder geschikt voor nagisting (in fles onder de klassieke methode of in tank), VR 44 geeft een uitstekende de resultaten op alle soorten mousserende wijnen.  Witte wijnen Ideaal voor fermentaties onder gecontroleerde temperaturen (op Chardonnay, Semillon, Trebbiano, Malvasia, Pinot Griggio ...).

INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces bayanus *), emulgator E491 (sorbitanmonostearaat)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan