PH Bufferoplossing pH 4,01 230 ml.

€ 11,95 € 9,88
Op voorraad
Artikelcode
25159004

PH Bufferoplossing pH 4,01 230 ml.

Sondekalibratie is een eenvoudige procedure voor optimale prestaties en moet worden uitgevoerd wanneer uw metingen verdacht worden.

Kalibratie moet minstens één keer per maand worden uitgevoerd. pH 4,01-bufferoplossing van laboratoriumkwaliteit die is gecertificeerd om aan de norm te voldoen met een nauwkeurigheid van ±0,01 pH, waardoor de onnauwkeurigheden bij het mengen van buffers worden verwijderd.

Milwaukee-oplossingen zijn ontworpen om u te helpen betrouwbare en herhaalbare pH-metingen te bereiken en tegelijkertijd de levensduur van uw elektrode te verlengen. pH 4.01 Kalibratiebufferoplossing Fundamenteel voor het juiste gebruik van elektroden en voor het verkrijgen van de meest nauwkeurige en reproduceerbare metingen Verzegeld tegen licht met luchtdichte, fraudebestendige dop Ideaal voor snelle kalibratie Gewoon openen, in een bekerglas of bak gieten en de tester of elektrode erin plaatsen om het kalibratieproces te starten.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan