Oxebar 8 Liter minivat 2-pack plus 1 Gratis

€ 25,95 € 21,45
Op voorraad
Artikelcode
268718

Oxebar 8L minivat 2-pack plus 1 Gratis 

Polymeer vat met dop en handvat Polymeer vat met kurk en handvat Oxebar Mono van Kegland is een licht en handzaam vat met een inhoud van 8 liter.

 

Oxebar 8L minivat 2-pack

Polymeer vat met dop en handvat

Polymeer vat met kurk en handvat
Oxebar Mono van Kegland is een licht en handzaam vat met een inhoud van 8 liter.
Dit is perfect voor degenen onder u die op zoek zijn naar een betaalbare en praktische manier om uw bier te bewaren en toch de goede eigenschappen van bier van de tap behouden.
Het polymeermengsel dat wordt gebruikt om deze te produceren, heeft een zuurstof- en CO2-barrière die 3 keer beter is dan in normale frisdrankflessen. Dit maakt Oxebar perfect om bier naar vrienden of naar de hut te brengen!

Oxebar wordt geleverd in een 2-pack, met PCO38 schroefdop en plastic handvat. Om te kunnen overhevelen/serveren met tapapparatuur heeft u ook de Oxebar Hydra Tapping Head Kit nodig . Dan krijg je balllock aansluitingen, overdrukventiel en dompelslang met filter wat Oxebar tot een volwaardige serveerschaal maakt!

NB! Het vat mag niet onder een druk van meer dan 4 bar/58 psi worden gebracht.
We raden aan om het bier niet langer dan 6 maanden in dit vat te bewaren.

Houd er rekening mee dat de vaten kunnen worden geleverd met kleine deukjes van het transport. Dit is onproblematisch omdat het is ontworpen met voldoende flexibiliteit om dit te weerstaan. Het zal eenvoudig rechttrekken wanneer er druk wordt uitgeoefend.

Maat:
Diameter: 155 mm
Hoogte: 520 mm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan