Mittelfrüh DE hopkorrels 100 gram

€ 4,95
Op voorraad
Artikelcode
265730
Hallertau Mittelfrüh is een Duitse aromahop en is de meest nobele hopsoort die we kennen. Deze hop mag officieel Hallertau Hallertauer Mittelfrüh genoemd worden als het in de Hallertau streek verbouwd wordt, daarbuiten wordt het aangeduid met Hallertauer Mittelfrüh en in Nederland ook wel met Hallertau Mittelfrüh. De plant is vrij gevoelig voor schimmelziektes en de opbrengst is laag, waardoor deze hop steeds minder verbouwd wordt. Hersbrücker wordt vaak genoemd als (mogelijke) opvolger. - Eigenschappen: Het heeft een zeer fijn aroma en een lichte kruidigheid. - Alfazuren: Bandbreedte: 3,5 - 5,5% Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 3.8- 4.0% - Deze hop wordt veel gebruikt bij: Hallertau Mittelfrüh wordt vaak gebruikt voor biersoorten, die een specifieke en delicate fijnheid vereisen; voornamelijk Pilsners en Lagerbieren, maar ook wel Bockbieren en Tarwebieren. - Bewaareigenschappen: 50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius. - Alternatieven: Tradition Hersbrücker Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Hallertau Mittelfrüh is een Duitse aromahop en is de meest nobele hopsoort die we kennen. Deze hop mag officieel Hallertau Hallertauer Mittelfrüh genoemd worden als het in de Hallertau streek verbouwd wordt, daarbuiten wordt het aangeduid met Hallertauer Mittelfrüh en in Nederland ook wel met Hallertau Mittelfrüh. De plant is vrij gevoelig voor schimmelziektes en de opbrengst is laag, waardoor deze hop steeds minder verbouwd wordt. Hersbrücker wordt vaak genoemd als (mogelijke) opvolger.

- Eigenschappen:
Het heeft een zeer fijn aroma en een lichte kruidigheid.

- Alfazuren:
Bandbreedte: 3,5 - 5,5%
Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 3.8 4.0%

- Deze hop wordt veel gebruikt bij:
Hallertau Mittelfrüh wordt vaak gebruikt voor biersoorten, die een specifieke en delicate fijnheid vereisen; voornamelijk Pilsners en Lagerbieren, maar ook wel Bockbieren en Tarwebieren.

- Bewaareigenschappen:
50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

- Alternatieven:
Tradition
Hersbrücker

Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan