Mangrove Jack's Citra Hopped Apple Cider 23 liter

€ 21,95 € 20,14
Geen voorraad
Artikelcode
27012
Mangrove Jack's Craft Series Dry Hopped Cider Pouch - Fris en verfrissend, de tropische hoptonen worden aangevuld door een volledig, fruitig en zoet appelaroma.
Mangrove Jack's Craft Series Dry Hopped Cider Pouch - Fris en verfrissend, de tropische hoptonen worden aangevuld door een volledig, fruitig en zoet appelaroma. Elk van de ciderrassen van Mangrove Jacks is geformuleerd met alleen de meest verse en beste kwaliteit fruit die vervolgens wordt geperst en geconcentreerd met behulp van onze ultramoderne verdampers en vervolgens koud in een buidel wordt gedaan. Al deze inspanningen zorgen ervoor dat ze de natuurlijke smaak van de vrucht behouden, waardoor je cider krijgt die fris, knapperig en vooral goed is op een hete zomerdag. De set is snel en eenvoudig te bereiden en bevat uniek vruchtensapconcentraat, volledige instructies en gist in twee compartimenten om 23 liter cider te zetten. Volledige instructies zijn te vinden in de buidel. Voeg gewoon het concentraat en de brouwsuiker toe aan een gezuiverd gistingsvat, voeg water en gist toe. Laat dan gisten tot FG is bereikt, breng dan de fles aan en conditioneer gedurende 3 weken. Mangrove Jack's Craft Series Dry Hopped Cider-zakje Fris en verfrissend, de tropische hoptonen worden aangevuld door een vol, fruitig en zoet appelaroma. ABV: 5,2% Gist: M02 Stijl: Zoet Kleur: goud Brewing Sugar required: 1kg (niet inbegrepen)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan