Levure Safspirit HG-1 500 gram

€ 22,95
Op voorraad
Artikelcode
65001
Gebruikt voor de vergisting van zeer hoge zwaartekracht (VHG). Hoge tolerantie voor ethanol, in staat om 18% v / v te bereiken, afhankelijk van het proces en substraat. Zeer goede weerstand tegen de osmotische druk en hoge gistingstemperaturen (thermotolerante gist). Deze soort behaalt goede opbrengsten bij het fermenteren op VHG, waardoor maximale productiecapaciteit mogelijk is en ongelooflijk wordt geproduceerd energiebesparing. Geeft over het algemeen neutrale alcoholprofielen. Gist allerlei soorten puree, wortels of sappen geproduceerd uit elke soort graan, aardappelen of andere soorten zetmeel, suikerrietsubstraten, agave- of tequilasap en oplossingen van pure suiker. INGREDIËNTEN: Gist (Saccharomyces cerevisiae), emulgator E491 (sorbitan monestearaat) FERMENTATIETEMPERATUUR: Optimaal: 25 ° C - 35 ° C (77.0 ° F - 95.0 ° F). Deze gist kan lager gisten temperaturen met langzamere kinetiek. Bij hogere temperaturen kan deze gist fermenteren met lagere alcoholopbrengsten. DOSERING INSTRUCTIES: 30 - 50 g / hl REHYDRATIE-INSTRUCTIES:  Hydrateer de gist in 10 keer het volume water of wort bij 25 ° C - 35 ° C (77.0 ° F - 95.0 ° F).  Laat 15 minuten rusten  Roer voorzichtig  Steek in de gisting Gezien de impact van gist op de kwaliteit van de uiteindelijke alcohol, raden we gebruikers ten zeerste aan om eerder gistingsproeven te doen elk commercieel gebruik van onze producten. TECHNISCHE GEGEVENSBLAD - SafSpirit ™ HG-1 - Rev: APR2016 OPSLAG Tijdens transport: het product kan worden getransporteerd en opgeslagen bij kamertemperatuur gedurende perioden van maximaal 3 maanden, zonder de prestaties te beïnvloeden. Op eindbestemming: Koel bewaren (<10 ° C / 50 ° F), droge omstandigheden. HOUDBAARHEID Raadpleeg de houdbaarheidsdatum op het zakje. Geopende sachets moeten worden verzegeld en bewaard bij 4 ° C (39 ° F) en binnen 7 dagen na opening gebruikt
Gebruikt voor de vergisting van zeer hoge zwaartekracht (VHG). Hoge tolerantie voor ethanol, in staat om 18% v / v te bereiken, afhankelijk van het proces
en substraat. Zeer goede weerstand tegen de osmotische druk en hoge gistingstemperaturen (thermotolerante gist).
Deze soort behaalt goede opbrengsten bij het fermenteren op VHG, waardoor maximale productiecapaciteit mogelijk is en ongelooflijk wordt geproduceerd
energiebesparing. Geeft over het algemeen neutrale alcoholprofielen. Gist allerlei soorten puree, wortels of sappen geproduceerd uit
elke soort graan, aardappelen of andere soorten zetmeel, suikerrietsubstraten, agave- of tequilasap en oplossingen van pure suiker.
INGREDIËNTEN: Gist (Saccharomyces cerevisiae), emulgator E491 (sorbitan monestearaat)
FERMENTATIETEMPERATUUR: Optimaal: 25 ° C - 35 ° C (77.0 ° F - 95.0 ° F). Deze gist kan lager gisten
temperaturen met langzamere kinetiek. Bij hogere temperaturen kan deze gist fermenteren met lagere alcoholopbrengsten.
DOSERING INSTRUCTIES: 30 - 50 g / hl
REHYDRATIE-INSTRUCTIES:
 Hydrateer de gist in 10 keer het volume water of wort bij 25 ° C - 35 ° C (77.0 ° F - 95.0 ° F).
 Laat 15 minuten rusten
 Roer voorzichtig
 Steek in de gisting
Gezien de impact van gist op de kwaliteit van de uiteindelijke alcohol, raden we gebruikers ten zeerste aan om eerder gistingsproeven te doen
elk commercieel gebruik van onze producten.
TECHNISCHE GEGEVENSBLAD - SafSpirit ™ HG-1 - Rev: APR2016
OPSLAG
Tijdens transport: het product kan worden getransporteerd en opgeslagen bij
kamertemperatuur gedurende perioden van maximaal 3 maanden,
zonder de prestaties te beïnvloeden.
Op eindbestemming: Koel bewaren (<10 ° C / 50 ° F), droge omstandigheden.
HOUDBAARHEID
Raadpleeg de houdbaarheidsdatum op het zakje.
Geopende sachets moeten worden verzegeld en bewaard bij 4 ° C (39 ° F) en
binnen 7 dagen na opening gebruikt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan