Grainfather Advanced Brewery Set

Speciale prijs € 2.315,24 € 1.913,42 Normale prijs € 2.572,49
Op voorraad
Artikelcode
17033
Grainfather Advanced Brewery Set Grainfather G30 automatische rvs brouwketel nieuw model plus Bluetooth Controlbox plus een Grainfather Conical Fermenter plus Dual Tap klep en temperatuurregelaar & Glycol Chiller Compleet met Grainfather Conical Fermenter glycolkoeler aansluitingskit & 3 liter Glycol Beheer uw gistingstemperatuur nauwkeurig, elke keer! Temperatuurregeling is een van de meest cruciale elementen voor het produceren van een bier van goede kwaliteit. Het moet tijdens het gehele fermentatieproces worden gereguleerd en stabiel zijn om ervoor te zorgen dat de gist niet gestrest raakt en op de juiste manier fermenteert om het juiste smaakprofiel te krijgen. Met de mogelijkheid om de temperatuur van maximaal vier Grainer Conical-gistmachines, elk met hun eigen gistschema's, individueel te regelen en te regelen, is de Grainfather Glycol Chiller de perfecte aanvulling om superieure fermentatieresultaten te garanderen. Ontwerp: Met een slank en compact ontwerp, dat nog steeds geschikt is voor ons volledige scala aan functies, handhaaft de Glycol-koelmachine het Grainfather-principe van het leveren van hoogwaardige thuisbrouwapparatuur, die ambachtelijke brouwerijen zoals resultaten levert, met een kleine voetafdruk. Met de toevoeging van de Glycol Chiller werkt uw systeem op het ultieme niveau en bent u zelfs in staat om koud te crashen en lager tot 4 ° C (39 ° F). De Glycol-koelmachine wordt aangesloten op een verborgen koelbus, die zich tussen de twee roestvrijstalen wanden van de conische vergister bevindt. Uw gewenste temperatuur wordt in de digitale temperatuurregelaar op de conische vergister geleid, de vloeistof stroomt vervolgens door deze mof en koelt het roestvrij staal af, dat op zijn beurt het bier in de vergister afkoelt. De koelhuls komt nooit in contact met het bier, is volledig verborgen en hoeft niet te worden gereinigd of ontsmet. Een echte innovatie voor een fermentor op deze schaal. Kenmerken: Hiermee kunt u 23L (6 US Gal) wort laten cold-crashen tot een temperatuur van 4-6ºC (39-43 ° F). De minimumtemperatuur zal variëren op basis van externe factoren zoals kamertemperatuur, het aantal aangesloten fermentoren en andere omgevingscondities. Koelt maximaal 4 conische fermentoren op verschillende temperaturen en fermentatieschema's. Inclusief Conical Fermenter Coat en propyleenglycol om u meteen een efficiënte koeling voor uw vergister te bieden. Opmerking: De instructies voor de Glycol Chiller worden aan de buitenkant van de verzenddoos bevestigd. Het is belangrijk dat u deze bewaart, gooi ze niet weg en lees ze voor gebruik zorgvuldig door om ervoor te zorgen dat er geen schade aan het apparaat ontstaat. Als deze om welke reden dan ook niet bij uw aankoop zijn inbegrepen, raden we u ten zeerste aan om een nieuw exemplaar te downloaden..
Grainfather Advanced Brewery Set Grainfather G30 automatische rvs brouwketel nieuw model plus Bluetooth Controlbox plus een Grainfather Conical Fermenter plus Dual Tap klep en temperatuurregelaar & Glycol Chiller Compleet met Grainfather Conical Fermenter glycolkoeler aansluitingskit & 3 liter Glycoll Beheer uw gistingstemperatuur nauwkeurig, elke keer! Temperatuurregeling is een van de meest cruciale elementen voor het produceren van een bier van goede kwaliteit. Het moet tijdens het gehele fermentatieproces worden gereguleerd en stabiel zijn om ervoor te zorgen dat de gist niet gestrest raakt en op de juiste manier fermenteert om het juiste smaakprofiel te krijgen. Met de mogelijkheid om de temperatuur van maximaal vier Grainer Conical-gistmachines, elk met hun eigen gistschema's, individueel te regelen en te regelen, is de Grainfather Glycol Chiller de perfecte aanvulling om superieure fermentatieresultaten te garanderen. Ontwerp: Met een slank en compact ontwerp, dat nog steeds geschikt is voor ons volledige scala aan functies, handhaaft de Glycol-koelmachine het Grainfather-principe van het leveren van hoogwaardige thuisbrouwapparatuur, die ambachtelijke brouwerijen zoals resultaten levert, met een kleine voetafdruk. Met de toevoeging van de Glycol Chiller werkt uw systeem op het ultieme niveau en bent u zelfs in staat om koud te crashen en lager tot 4 ° C (39 ° F). De Glycol-koelmachine wordt aangesloten op een verborgen koelbus, die zich tussen de twee roestvrijstalen wanden van de conische vergister bevindt. Uw gewenste temperatuur wordt in de digitale temperatuurregelaar op de conische vergister geleid, de vloeistof stroomt vervolgens door deze mof en koelt het roestvrij staal af, dat op zijn beurt het bier in de vergister afkoelt. De koelhuls komt nooit in contact met het bier, is volledig verborgen en hoeft niet te worden gereinigd of ontsmet. Een echte innovatie voor een fermentor op deze schaal. Kenmerken: Hiermee kunt u 23L (6 US Gal) wort laten cold-crashen tot een temperatuur van 4-6ºC (39-43 ° F). De minimumtemperatuur zal variëren op basis van externe factoren zoals kamertemperatuur, het aantal aangesloten fermentoren en andere omgevingscondities. Koelt maximaal 4 conische fermentoren op verschillende temperaturen en fermentatieschema's. Inclusief Conical Fermenter Coat en propyleenglycol om u meteen een efficiënte koeling voor uw vergister te bieden. Opmerking: De instructies voor de Glycol Chiller worden aan de buitenkant van de verzenddoos bevestigd. Het is belangrijk dat u deze bewaart, gooi ze niet weg en lees ze voor gebruik zorgvuldig door om ervoor te zorgen dat er geen schade aan het apparaat ontstaat. Als deze om welke reden dan ook niet bij uw aankoop zijn inbegrepen, raden we u ten zeerste aan om een nieuw exemplaar te downloaden..
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan