ENZYBREW 10 750 Gram.

€ 12,50 € 10,33
Op voorraad
Artikelcode
222191
ENZYBREW 10 750 Gram. ENZYBREW 10 is een doeltreffend en gebruiksvriendelijk enzymatisch all-in-one-reinigingsproduct voor dagelijks gebruik, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de installaties in microbrouwerijen. ENZYBREW 10 breekt het organische vuil af dat achterblijft bij het produceren van ambachtelijk bier, zoals plantaardige vezels, eiwitten en zetmeel (hop, gist, moutmeel, gekarameliseerde suikers enz.). ENZYBREW 10 is een specifieke enzymatische cocktail die garant staat voor een grondige reiniging die veilig is voor de materialen en is ideaal voor het reinigen van filters, warmtewisselaars, gistkuipen, wachtbakken en kookketels. 1. Doeltreffendheid De enzymatische oplossingen reinigen dieper dan de traditionele chemische producten. 2. Beter niveau van hygiëne Dankzij de krachtigere werking van de enzymatische oplossingen wordt doeltreffender ontsmet. 3. Veilig voor de gebruiker De enzymatische producten hebben een neutrale pH-waarde en zijn niet agressief voor de gebruikers. 4. Langere levensduur van de materialen en installaties De enzymatische producten hebben een neutrale pH-waarde en zijn niet agressief voor de materialen waarmee ze in contact komen. 5. Minder kosten De enzymen werken als katalysator: het reinigingsproces gaat dus sneller, vereist minder energie en is eenvoudiger uit te voeren. 6. Snellere waterzuivering (Patent EP1025052) 7. Duurzaam (Patent PCT/EP2006/060244) De enzymatische oplossingen bevatten 100% biologisch afbreekbare enzymen en hernieuwbare grondstoffen. GEBRUIKSAANWIJZING Standaard: aanbevolen concentratie: 0,5 tot 1% Intensief: aanbevolen concentratie: 1 tot 2% 1. Maak een oplossing van ENZYBREW 10 in warm water. 2. Laat de oplossing 45 tot 120 minuten circuleren door het materiaal dat gereinigd moet worden. 3. Spoel met schoon water 4. Laat op het laatst 10 minuten een ontsmettingsmiddel of een zuuroplossing (0,25%) circuleren (toevoegen aan het gebruikelijke protocol indien nodig). 5. Spoel met schoon water gedurende 5 minuten.
ENZYBREW 10 750 Gram.

ENZYBREW 10 is een doeltreffend en gebruiksvriendelijk enzymatisch all-in-one-reinigingsproduct voor
dagelijks gebruik, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de installaties in microbrouwerijen. ENZYBREW
10 breekt het organische vuil af dat achterblijft bij het produceren van ambachtelijk bier, zoals plantaardige
vezels, eiwitten en zetmeel (hop, gist, moutmeel, gekarameliseerde suikers enz.). ENZYBREW 10 is een
specifieke enzymatische cocktail die garant staat voor een grondige reiniging die veilig is voor de materialen
en is ideaal voor het reinigen van filters, warmtewisselaars, gistkuipen, wachtbakken en kookketels.

1. Doeltreffendheid
De enzymatische oplossingen reinigen dieper dan de traditionele chemische producten.
2. Beter niveau van hygiëne
Dankzij de krachtigere werking van de enzymatische oplossingen wordt doeltreffender ontsmet.
3. Veilig voor de gebruiker
De enzymatische producten hebben een neutrale pH-waarde en zijn niet agressief voor de gebruikers.
4. Langere levensduur van de materialen en installaties
De enzymatische producten hebben een neutrale pH-waarde en zijn niet agressief voor de materialen waarmee ze in contact komen.
5. Minder kosten
De enzymen werken als katalysator: het reinigingsproces gaat dus sneller, vereist minder energie en is eenvoudiger uit te voeren.
6. Snellere waterzuivering (Patent EP1025052)
7. Duurzaam (Patent PCT/EP2006/060244)
De enzymatische oplossingen bevatten 100% biologisch afbreekbare enzymen en hernieuwbare grondstoffen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan