Chateau Cara Gold EBC: 110 - 130 20 kg

€ 37,95 € 34,82
Op voorraad
Artikelcode
2539271
Kenmerken Een donkere mout in Belgische karamelstijl. Hoge kiemtemperatuur. Smaakontwikkeling tot 220 ° C, intens aroma. Karakteristieken Château Cara Gold® mout zorgt voor een sterk karamelzoet aroma en een unieke toffee-achtige en bruine-suikersmaak, waardoor bier een rijke amberkleur krijgt. Een onderscheidend kenmerk van alle karamelmouten is glasachtigheid. Dit glazige endosperm creëert de gewenste niet-fermenteerbare componenten die echte karamelmout het vermogen geven om mondgevoel, hoofd-, hoofdretentie en uitgebreide bierstabiliteit te leveren. Gebruik Bruine en donkere bieren. Tot 20% van de mix.
Kenmerken Een donkere mout in Belgische karamelstijl. Hoge kiemtemperatuur. Smaakontwikkeling tot 220 ° C, intens aroma. Karakteristieken Château Cara Gold® mout zorgt voor een sterk karamelzoet aroma en een unieke toffee-achtige en bruine-suikersmaak, waardoor bier een rijke amberkleur krijgt. Een onderscheidend kenmerk van alle karamelmouten is glasachtigheid. Dit glazige endosperm creëert de gewenste niet-fermenteerbare componenten die echte karamelmout het vermogen geven om mondgevoel, hoofd-, hoofdretentie en uitgebreide bierstabiliteit te leveren. Gebruik Bruine en donkere bieren. Tot 20% van de mix. Zakken van 25 kunnen worden afgehaald in de winkel.
Meer informatie
EBC120
MouterijCastle Malting
netto gewicht20000
maximale storting (%)20
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan