Brouwbroeders Navulpakket - Saison

€ 17,50 € 14,46
Op voorraad
Artikelcode
27525
Saison is een bier dat dat oorspronkelijk door boeren in Frankrijk werd gebrouwen. Met veel fruitige en kruidige karakteristieken en een lage bitterheid is het een biertje dat vrij gemakkelijk drinkt. Normaalgesproken is het een bier met weinig hop en krijgt het de fruitigheid van de gist mee, maar na veel testen hebben wij besloten nog meer fruit tonen toe te voegen door de Amerikaanse hop El Dorado te gebruiken. Dit complementeert de van natuurlijk aanwezige smaken in dit bier en maakt het met 6,2% een gevaarlijk doordrinkbaar bier!
Heb je al een gist emmer? Met het navulpakket haal je alle ingredienten in huis om thuis 5 liter bier te brouwen. Een navulpakket bevat: -Gistemmer met kraantje voor het bottelen -Waterslot voor het veilig afsluiten van je brouwsel tijdens het gisten -Duidelijke werkomschrijving & stappenplan -Mout, geschroot en luchtdicht verpakt -Gist -Hop Saison is een bier dat dat oorspronkelijk door boeren in Frankrijk werd gebrouwen. Met veel fruitige en kruidige karakteristieken en een lage bitterheid is het een biertje dat vrij gemakkelijk drinkt. Normaalgesproken is het een bier met weinig hop en krijgt het de fruitigheid van de gist mee, maar na veel testen hebben wij besloten nog meer fruit tonen toe te voegen door de Amerikaanse hop El Dorado te gebruiken. Dit complementeert de van natuurlijk aanwezige smaken in dit bier en maakt het met 6,2% een gevaarlijk doordrinkbaar bier!
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan