Brouwbroeders Navulpakket - Pale Ale

€ 18,50 € 15,29
Op voorraad
Artikelcode
27526
Dit bier laat zien dat goed bier niet moeilijk hoeft te zijn. Met slechts 1 type mout en 1 type hop krijg je het voor elkaar om een bier bomvol smaak te brouwen.
Heb je al een gist emmer? Met het navulpakket haal je alle ingrediënten in huis om thuis 5 liter bier te brouwen. Dit navulpakket bevat: -Gistemmer met kraantje voor het bottelen -Waterslot voor het veilig afsluiten van je brouwsel tijdens het gisten -Duidelijke werkomschrijving & stappenplan -Mout, geschroot en luchtdicht verpakt -Gist -Hop Dit bier wordt gedry-hopt zodra de hoofdvergisting klaar is. Dat betekent dat je wat hop overhoudt tijdens het brouwproces en dit toevoegt aan de gistemmer. Deze hop geeft alleen aroma af en geen bitterheid! De Pale Ale laat zien dat goed bier niet moeilijk hoeft te zijn. Met slechts 1 type mout en 1 type hop krijg je het voor elkaar om een bier bomvol smaak te brouwen. Let op, je hebt wat ruimte in de koelkast nodig voor 2 à 3 dagen om deze hop en de gist goed naar de bodem te laten zakken. Door het drooghoppen kan het ook zijn dat je wat minder dan 5 liter overhoud, de hop zuigt namelijk bier op en dat krijg je niet meer terug.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan